Pågens Brödpanel!

Ja som ni sett så är jag utvald att delta i Pågens Brödpanel, och förra veckan fick jag hem lite olika brödsorter och då min familj från norrland var nere i vecka så gick dem åt som smör i solsken, och här kommer mina betyg!
JätteFranska har vi väl alla ätit någon gång?! Så vad är nytt, jo att det bara är en halv limpa! Vi som är en liten familj är ju detta ganksa smart faktist, även om vi oftast har den i frysen då dessa är godast att rosta. Men det blir mycket godare om det inte är frysta, blir mycket mer frasiga!
Men mitt betyg blir 3 av 5
Har egentligen inget negativt att säga om dessa förutom att det är lite onödigt att ha en halv limpa. Och dessa är antagligen dyrare oxå så man ändå tjänar på att ta en större. Men ett plus om man är en liten familj/ensamstående!
Äntligen, ett ljustbröd med lika mycket fibrer som ett mörkt! Ja dessa var jätte goda och min bror åt upp hela själv! Detta är ju enn bra alternativ om man inte tycker om mörkt bröd! Och kolla tex på Lingongrova den är mörk men innehåller massa socker! Dock måste jag även här säga att smakmessigt, ingen nyhet.....smakar som alla andra av denna typen bröd!
Men mitt betyg blir 4 av 5
Mycket saftigt och gott och mer fibrer utan att bli stabbig och tråkig!
Pågen glutenfria surdegsbröd! Detta tycker jag är toppen, min far är glutenalergisk så detta kom ju som ett brev på posten ( bokstavligt talat) då de var här nu i veckan så han som är proffs av denna typen av bröd var ju en utmärkt dommare! Och det är bra att det kommer mer bröd som är glutenfria utanför frysdisken och som är lite roligare, i detta fall surdegs bröd!
Men mitt betyg blir 5 av 5
Ett stort plus och ett bra initiativ att ge glutenfria bröd en nyhet, det behövs verkligen. Och att det var ett surdeg tycker jag oxå var bra! Om jag ska nämna något negativt så är det att om du har dessa i frysen och sedan rostar dem ( som man måste göra med alla andra sorters gluten fria bröd för att det är så tråkiga annars ) så blir dessa väldigt smuliga och går sönder!
Rågklämmor, denna var en favorit hos min mor som är lite nyttigare;) Jag själv är inget fan av grövre bröd, men detta var gott och saftigt!
Men mitt betyg blir 3 av 5
Hade jag gillar grovt bröd hade den fått högre.
Jag har 2 till sötsaker att utverdera dessa kommer i morgon:)


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!