Resultat!

Av mötet alltså!
Jo det kommer bli så roligt att göra dessa tårtor, mina första barn tårtor! Kommer bli 4st i ADAMS namn! Det vill säga, första tårtan är ett A andra ett D osv. spännande va, inte bara min första barntårta utan även första figur tårtorna! Just nu sitter vi och tar det sista besluten ang fyllningarna och inköpen. Dekorationen är redan bestämmd och kommer bli skit fina!!

Ser så mycket fram emot när jag har SP och färgerna i mina händer. SKAPA!
Dock kollat runt på olika webshopar och inser att man vill ha allt och behöver allt oxå typ, man kan inte ha för mycket baksaker!!

Nu skall jag mysa med karln!

Hårdrock & socker sött!

Här kommer lite bilder från Mitt och Fredriks kalas! Fick bli en tårta som representera honom och en för mig! Och såhär vart resultatet:)Yngwie malmstens inspirerad!


 Allt vart bra förutom att den vart "stränglös"

Ett rosa paket! Hade dåligt med sockerpasta till locket så jag fick kavla den nästan genomskinlig, vilket resulterade i att de vart jätte svårt att få ut vecken (vilket ni ser på bilden under) Men det var u bara till familjen, så det fick duga!


Möte!!

Idag ska jag på tårtmöte:D
Jag ska baka 4st tårtor till ett 1års kalas som är om en månad=) Så idag ska vi diskutera smaker, former, färger och dekoration:D Ser verkligen fram emot detta! Ska bli så kul och jag kommer självklart lägga upp bilder här eftersom=)

Snickers!


Chokladbiskvier!


1:a Cupcakes!!

JA här kommer lite bilder på några cupcakes jag gjorde för ett BRA tag sedan. dvs mina första cupcakes:D Så roligt att se vad man lärt sig!


Pekan in side out cupcakes!


Blåbärs cupcake med SP lock!Citron cupcake med mörk choklad "fluff"


Äppel cupcake med frosting( var dock inte alls som jag vela ha den;P)

Recepten på dessa hittar ni under "recept kategorin"

Min första!

Tänkte lägga upp bilder på min första hemma gjorda prinsess tårta. Den är helt hemma gjort från grunden och var helt laktosfri! Dessa var till Jossefine som fyllde år!Denna innehöll choklad pudding & banan!!


Och denna var en klassisk prinsess tårta med färskordgubbssylt och vaniljcreme!

Som ni ser gillar hon rosa! Dock mina första så min finess har förbättras;)

Välkommen!

Skriver nu första inlägget kl 22.18 en torsdag så bli rett kort inlägg. I denna blogg kommer jag att skriva om mat, bak och allt som hör det till!!
Jag bakar mest för mina vänner och bekanta! Men gillar du vad du ser så är du välkommen med önskemål och frågor så kan vi nog baka ihop något som vi båda blir nöjd med.
Detta är helt på hobby nivå men jag jobbar mig uppåt och det går snabbt;)

Ska fixa blogg designen oxå innom en snar framtid!!
En än gång, välkommen:D


Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!