Ahlgrens bilar!

Jag tror att de flesta älskar ahlgrens bilar, och det har både härliga färger och smaker. Jag skulle kunna inreda hela mitt hem med dem. Och nu kan jag det:D

 

Nu kan ni köpaa dessa sötsaker hos Cosas.se, de är större och tillverkade av keramik. Malin Stocke gjuter och glaserar bilarna i klassiska milda pastellfärger. Hela tillverkningen sker för hand i liten skala i hennes verkstad i Gustavsberg.

 

 

Den svarta versionen kommer endast att tillverkas i 500 exemplar och kommer numreras. Storleken är ca 15cm lång och 10cm höga.

Priset för det pastellfärgade är 395kr och den svarta 495kr


Kommer finnas tillgängliga att köpa från och med Februari. Och du kan köpa dessa hos Cosas.se

Vad tycker ni om dessa? ÄR det inte FÖR underbara? Jag har redan planer för vart jag ska ställa min:D


Stor förändring!

Ja det kommer det bli framöver, kommer gå in mer på det nästa vecka och detta kommer vi även att fira med en tävling slutet av februari:D Spännande va:D?Molle 20år!

Fick en beställning av en tjej vars blogg jag läser, som även hittade min. Det var till hennes syster som fyllde 20år, skulle var 2st fyrkantiga tårtor, ena med en bild på hennes syster & den andra med träningstema då hennes syster ägnar mycket tid åt det!

Och såhär vart dem:


Tårtbrickorna är såklart från underbara SILUETT som skickade mig ett paket fullt med tårtbrickor, kan inte leva utan dessa brickor. Tack så himla mycket, ni och era produkter är helt underbara!Klicka på bilden så kommer ni till deras hemsida & produkter.

Tjejkväll!

Nu är man på G igen känner jag så här kommer lite tårtor som ni inte fått sett än då jag inte haft orken att lägga upp dem:P
Jag gjorde ju en tårta som var till en tjej kväll på en sexbutik och efter den fick jag en liknande beställning, vasrt denna skulle vara lite mindre och såhär vart resultatet:

 

 

Minns tyvär inte innehållet i denna, men kunden vart nöjd och la en till beställning som jag just då inte kunde ta då jag inet mådde bra! Men ännu en uppskattat snopptårta:D


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!