Pappa 49år

Då mina föräldrar bor 90mil bort är de inte ofta dem får smaka på mina bakverk, plus att pappa är gluten allergisk och överkänslig mot de mesta så är dem inte de enklaste att baka till!

Men iår var pappa här nere då han fyllde och då passade ja på och göra en enkel tårta med få ingredienser i!!

Mandelmassa
Mandelflarn
Ägg
Grädde
Banan
Daim
Hallon

Ja du blandar mandelmassa (500g) m 2 ägg, rör till en smidig smet, ber ut i 3st rundlar ca 24cm i diameter och stö på mandelflarnen och grädda en och en i ca 10min på 200grader! Låt svalna ordentligt!
Sedan vispar du grädden, hackar bananen och varvar allt på bottnarna, lager efter lager!


Cupcake party!

För någon vecka sedan vart jag inbjuden av min Zumba lärare att få komma hem till henne och hennes tjej kväll och visa dem hur man bakar just cucakes.
Var jätte roligt och alla var så duktiga! Så här tänkte jag visa er lite bilder från dagen....
 
 
Visst var dem både duktiga och kreativa!
 
Ett stort tack till Style & fun stuff som hjälpte mig att under lätta detta event och allt ni ser på dessa cupcakes, finner ni alla tillbehör hos Style & fun stuff för att kuna skapa själv.

Äppel marknad Kivik!

"I helgen äger Skånes största skördefest Äppelmarknaden rum i Kivik. I samband med det pressar Kiviks Musteri flera miljoner äpplen till bland annat Årets skörd Rödnos, en frisk must med fin sötma och härlig arom som lanseras i Musteributiken på Äppelmarknaden."
 
Ja äpplena lyser röda i våran trädgård och dem smakar underbart utan massa kemikalier och man vet att man bidragit itll miljön lite då dem inte färdats runt hela världen. Men ni som bor i närheten av Kivik borde verkligen passa på att svänga förbi där i helgen.
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!