Socker kringlor!

Dessa bakade jag i torsdags och GUD så goda dem vart, påminner lite om munkar i smaken och både min sambo ( som inte alls gillar sötsaker) Och min vän Mattias tyckte dem var mycket godkända ( år flera stycken, så dessa kommer jag göra om MUMMS! 

Formarna är från Siluett super bra!

 

Gjorde även Choklad chip cookie m apelsin!

 

Tog ingen bättre bild tyvärr:(

De vart goda men helt mjuka dagen efter, INGE bra!

 

Recept kommer i morgon:D


Night before Christmas!

Ja här kommer helgens beställning! Tema Night before Christmas, Marie som fick denna tårtan i födeksedags pressent har även en stor tatto men detta tema:DVita bottnar med jordgubbssylt, vaniljcreme, tänkt med vaniljvisp & Marsipan!

Måste bara säga att denna svarta marsipan från Strössel & annat var GRYM att jobba med, inte alls kladdig och gick super smidigt att täcka tårtan, riktigt svart var den oxå!


Till helgen har jag min första Hello Kitty beställing:D

Den som väntar på något gott...

Blir jämt ett nervvrak!
har beställt hem lite saker från strössel & annat som jag bara MÅSTE ha innan helgen, annars är jag KÖRD. Får ont i magen av att bara tänka på det! Hoppas att leveransen går snabbt( beställde förra veckan) plus att det är ju bara tisdag idag! så vi kniper ett tag till!

Smartson Testpilot på Arla Köket gourmet crème fraiche‏

Är du en av de 2 000 gourmander som är sugen på att pröva den nya smaksatta crème fraichen från Arla Köket® i samarbete med Årets Kock. Tillsammans med Årets Kock® 2010, Gustav Trägårdh, har Arla Köket® tagit fram en ny crème fraiche med smaken dill, vinäger, och svartpeppar. Arla har i samarbete med Årets Kock- vinnare tagit fram nya spännande crème fraiche smaker sedan 2006 och är ett välkomnat tillskott i mejeri kylen varje år.KLICKA HÄR OCH ANMÄL DIG DIREKT!

Första beställningen!

Japp nuhar jag precis tagit på mig min första beställning efter mitt "lilla" uppehåll. En liten tårta till ett par vänner, kan tyvär inte säga mer än så då det är en överaskning till den ena parten i paret och uppger jag temat och så, gissar jag på att de kan avslöja mig om vem det rör sig om;)

Men jag ser faktist för första gången på länge fram emot att göra denna tårtan:)


Testa Ekströms kladdkaka!

Vill du testa Ekströms nya kladdkaka? Gör då detta genom att anmäla dig som test pilot hos Smartson.
klicka på bilden och anmäl dig!


Vidarebefodrar!

Då denna blogg inte ska bli någon "mamma/bebis" blogg. Och för att jag har ALL min släkt 50-90bil bort så kommer jag vidarebefodra alla er som vill läsa mer om mitt liv i allmänhet, ocg framförallt min graviditet till min "privata" blogg:

www.madeleneklund.blogg.seDenna blogg kommer finnas kvar och vara aktiv så den andra bloggen är bara för er som är nyfikna på migg och bebis liv:D


Den STORA förändringen!

Här har ni den:Den 12Juli beräknas våran första lilla bebis att födas:D
Detta är anledningen att jag inte orkat/haft lust/ eller inte kunnat vara så pass aktiv som jag önskar jag varit på bloggen. Bebisen har helt enkelt varit prio 1.

Detta kommer vi iaf att fira med en tävling i sammarbete med Celebrations, och temat BABYSHOWER. Så baka, knäpp kort och spara på alla era dop/babyshower tårtor & Cupcakes så kankse DU vinner:D


Tävla Hos Ellas Inspiration!Och vinn en av ahlgrens underbara bilar i Keramik! Klicka på BILDEN så kommer du rätt

Födelsedags tårta!

Jag älskar att göra tårtor som är täckta med grädde,mousse eller SP och sedan få spritsa ut mönstret! Jag älskar att spritsa helt enkelt:D
Och då min sambo och jag fyllde år fick det bli en enklet & sommrig (början av Januari) tårta ekel och super god! DÅ jag inte hade lust att göra något mer avancerat!
Dock så har vi laktosintoleratna människor i släkten så fick ta lakosfri grädde, och det är INGEN hit att spritsa med, rinner fort ut och tappar formen.

Se så fult det blev efter några minuter:( Stressade som FAn oxå så grädden spälde i handen! Men GOD var den:D


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!