Baby Shower resultatet!

Ja här får ni lite bilder från babyshowern. Som jag berättat tidigare så vart det mycket strul och sista sekunden bak. Så alla bakverk jag hade förberett fick aldrig komma fram då jag inte hann göra klart dem ( ligger fortfarande i frysen ). Och jag kom hem från sjukhuset 1,5 timme innan gästerna kom och då började vi baka tårta och cupcakes och vi skulle dessutom dekorera och pynta här hemma! Så hoppas ni har överseende med att resultatet inte vart som det skulle, men jag är jätte nöjd iaf och det är tackvare de underbara dekorationerna som gjorde min fula ankunge till en svan:D Och alla dekorationer finner ni hos celebrations!(Vi fick plocka fram allt då gästerna hann komma så därför var det svårt att fota allt, men jag gjorde det bästa av situationen)


Chokladcupcakes m vitchoklad frosting, mormorsbullar & sockerkringlor, chokladbollar och tårtan. Cupcake ställningen finns hos celebrations under "something in the air" serien och var super fin, att man lätt packar ihop den och förvarar den i en låda ger den ett stort plus även cupcakedekorationerna är där ifrån! Tårtfatet är från Gerbera. Och formarna från Siluett & kalasform


Kolakakor, chokladsnittar, chokladfingrar och cupkakes. Även denna cupcake ställningen finner ni hos Celebrations + dekorationerna i cupcaksen. Fromar från Siluett.

Så söta ballonger!Alla gäster fick med isg hem en liten "tack box" Med macranoer och en tack text!
Franska maränger m choklad


Tårtan ( var en slänga ihop tårta ) men smaken var underbar:)


(socker kringlorna fick en läskig färg i denna bild:D Är babyblått socker på dem )Bord dekorationen.....så söt!

"Barnbordet"

Ja detta var lite bilder och alla recepten finns upplagda i bloggen! Och som sagt vart inte 100% men jag är jätte nöjd iaf, alls smakade utsökt och det var mycket trevligt:D

Sjukhus, kaos och babyshower!

Ja det kommer komma ett inlägg om min babyshower, som inte alls vart som jag hade planerat då jag vart inlagd på förlossningen då bebeis var ivrig ut. Jag vart utskriver från sjukhuset 1,5h före babyshowern, så den svävade i det osökra länge innan det vart bestämd att den vart av, och då fick jag be om hjälp av min kära svägerska om hjälp att baka och även strunta i att baka massa:( Mycket surt men vad gör man inte för sitt barns bästa!

Jag kommer iaf göra ett litet inlägg om det som iaf vart på babyshowern och ge er lite bilder ( om även detta vart dåligt av då allt vart så sjukt stressigt)

Så tråkigt men så välbiffinandet av mig och bebis är det viktigaste fick det bli som det blev!
Bebis ligger kvar än men jag har strikta restruktioner att ta det MYCKET lugnt!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!