Ny assistent- KitchenAid VS Ankarum Assistent

I Julklapp av min älskade sambo fick jag en ny assistans ( vilken jag verkligen behövde då min är värdiglös ( fick den av han för 2 år sedan ) Men nu e frågan vilken ska jag ta?!
KitchenAid, sjukt snygg "liten" och smidig och kan jämt stå framme! Bunke 4,8l
Ankarums Assistent, Stor bunke och starkare motor, klarar lätt av dubbla degar, dock ganksa stor och klumpig i mitt lilla kök!
Har du någon av dessa? Vilken är din favorit?

Kommentarer
Emmy

Jag äger ingen av dessa. När jag skulle välja så föll valet på en Kenwood Major, som jag är mycket nöjd med. Jag ville ha en maskin som gjorde allt; knåda degar, vispa, mixa, mala, strimla... allt. Men du ser ut att vilja ha en grön :-)

2011-12-26 15:20:01
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Renée

2011-12-26 19:07:38
Renée

Jag har absolut ingen erfarenhet av ngn av dem men jag fick en äppelgrön Kitchen Aid i julklapp av min sambo, blev jätteglad, har länge suktat efter en sådan. Tror Ankarums assistent hade blivit för stor i mitt kök och eftersom jag inte bakar så mycket större saker som bröd osv. så tror jag Kitchen Aiden passar mig bättre. Dessutom är den lagom stor och som du säger sjukt snygg att ha framme jämt. Hoppas du kan få råd av ngn så du lättare kan bestämma dig för vilken du ska välja =)

Mvh Renée

2011-12-26 19:14:21
URL: http://chowgs.blogspot.com
Simone

Hej,jag har assistent orginal då jag vann den,men då assistent orginal har vunnit bästa bakmaskin så känns den bättre.men jag har ett tips till dig,mejla ankarsrum och se om ni kan bli samarbetspartner.de är många bakbloggar som gör de,och de flesta får då ett reducerat pris,nästan halva priset.så du kan göra ett klipp om du vill ha assistent orginal.på netonet är den billigast,3800kr har ja sett där,och assistenten kan bli din för 2700kr.

Hoppas detta hjälpte dig något

2011-12-27 15:53:54
URL: http://smulansbakblogg.blogspot.com
Evelina

Jag har KitchenAid och är superböjd, det positiva är ju att det finns så mycket roliga tillbehör :). Glasskål och korvstoppare är senaste investeringen.Gott nytt år!

Kram, Evelina

Www.styleandfunstuff.se


Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!