Kakornas Kungar!

Ni missar väl inte ikväll kl 22,00 på kanal 1.

"Amerikansk dokumentär från 2009. Världens bästa konditorer möts i en stenhård kamp om VM-guldet. Under tre nervpirrande dagar tävlar de i allt från choklad till bräckliga skulpturer i glasyr. Alla är stjärnor, men bara en kan bli kakornas konung."

Så roligt att se andra tårt skapare i arbete!




Kommentarer
Erika - Bakglädje

Det visste jag inte att det gick idag. Vad bra att du berättade det.

2010-10-19 18:01:09
URL: http://bakgladje.blogspot.com
Rebeka

Otroligt vilket arbete man har lagt ner på den tårtan! Fast han ser inte ut att stå så stabilt, det skulle ju kunna sluta i rena mardrömmen...

2010-10-19 18:46:16
URL: http://sweetsandtreats.blogg.se/
fröken kök

går ej att kommentera kolerna.. men attans vad mumsiga de ser ut

2010-10-20 10:03:31
URL: http://frokenkok.se
Jen



Tänk på att använda bra choklad till dina praliner, och temperera den! Annars kan den se lite grå eller fläckig ut.

2010-10-20 10:52:11
URL: http://littledessert.se
Jen

Om man vill använda färdig tempererad choklad kallas det för non temp choklad, alltså choklad som inte behöver tempereras, det är huur smidigt som helst, det är bara att smälta så använda så blir de bra, jag använder nästan alltid non temp choklad, den är lite dyrare men jag tycker de är värt de :P

2010-10-20 12:12:45
URL: http://littledessert.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!