FISK!
Laxpaj med dinkelmjöl.
Ingredienser skal:
2,5dl dinkel mjöl
100g smör
100g keso
Fyllning:
200g rökt lax
2st ägg
2dl matgrädde
dill finklippt
kokt brocolli
Riven ost
Hacka samman alla ingredienserna till degen och pressa utt i en form, låt sedan vila i kylen i ca 1 timme. Grädda sedan skalet i 15min i 200grader. Låt svalna.
Koka broccolin och häll av vattnet, skär laxen i bitar, hacka dillen och fördela alltsammans över pajskalet. Blanda Grädde, ägg, ost pch krydda valfritt ( tex svartpeppar, salt & kayenepeppar) och häll allt över allt i pajskalet.
Grädda 25min 200grader och servera med sallad.
MMM sjukt god och saftig paj.
Låter himla gott, har en liten utmaning till dig i min blogg http://cupcakesfluffan.blogspot.com/2010/11/utmanad-av-martenssons-kok.html