Fiskpudding!
Denna åt vi i lördags och var grymmt god=)
1.5 kilo potatis
250g gravad lax
250g laxfile
5st ägg
1dl grädde
4dl mjölk
2knippar dill
Kryddor efter smak!
Koka potatis, låt svalna och skär sedan i bitar, lägg ut hälften av potatisen i en ungsform, lägg sedan på alla fisk och dill. Vispa upp äggen med grädden, mjölkken och önskade kryddor. Lägg på den sista potatisen och slå över äggstammingen! Låt stå i ugnen tills äggen "stannat" i 180grader
1.5 kilo potatis
250g gravad lax
250g laxfile
5st ägg
1dl grädde
4dl mjölk
2knippar dill
Kryddor efter smak!
Koka potatis, låt svalna och skär sedan i bitar, lägg ut hälften av potatisen i en ungsform, lägg sedan på alla fisk och dill. Vispa upp äggen med grädden, mjölkken och önskade kryddor. Lägg på den sista potatisen och slå över äggstammingen! Låt stå i ugnen tills äggen "stannat" i 180grader
Den underbara formern är från Gerbera, alltid lika roligt att servera i dessa.
Kommentarer
Karin
Fiskgratäng är riktigt gott, gör det dock alldeles för sällan!
Missa inte min nya tävling där du kan vinna lite smått å gott från Familjekontoret!
Kram Karin
Trackback