BärMousse!
Detta är ett gryndrecept och kan bytas ut till vilka bär du vill. Underbart god!
Ingredienser:
5blad gelatin
2msk hett vatten
250g färsta eller frysta bär
3msk florsocker
3msk vaniljsocker
3dl vispgrädde
Lös upp gelatinet i det heta vattnet och vispa ihop med bären och sockret, vispa noggrant så det ej bildas klumpar av gelatinet. Vispa grädden tjock och rör ner i bären. Räcker till ett lager i en 22cm tårta!
Ingredienser:
5blad gelatin
2msk hett vatten
250g färsta eller frysta bär
3msk florsocker
3msk vaniljsocker
3dl vispgrädde
Lös upp gelatinet i det heta vattnet och vispa ihop med bären och sockret, vispa noggrant så det ej bildas klumpar av gelatinet. Vispa grädden tjock och rör ner i bären. Räcker till ett lager i en 22cm tårta!
Kommentarer
Lea
Jag råkade snubbla in på din sida av en ren slump och jag har läst några av dina blogginlägg - det märks att du gillar att skriva :D
Sabina
Jag vet inte riktigt hur jag hittade din blogg, men jag är glad att jag gjorde det :D. Prenumererar nu på din blogg på BlogLovin'!
Juni
Kul att du bloggar! Fortsätt så :D
Trackback