ChokladCupcake.
Denna är chokladig utan att bli mäktig, helt underbar. Super enkla att bara slänga ihop utan krusiduller.
Ingredienser:
1,5dl kakao
3,5dl mjöl
3,5dl socker
1,5tsk bikarbonat
3/4tsk bakpulver
2tsk vaniljsocker
1nypa salt
2st ägg
1,5dl varmvatten
1,5dl mjölk
1/4tsk vinäger
3msk olja
Sätt ugnen på 180grader.
Sikta alla torra ingredienser i en skål. Tillsätt äggen och alla övriga blöta ingredienser. Vispa lätt tills allt är väl blandat. Fyll i 50% av formarna och grädda i ca 15-20min tills de är torra i mitten. Låt svalna!
(fyll dem gärna med Toblerone fluff & toppa med Hallonfrosting) MUMMS!
Ingredienser:
1,5dl kakao
3,5dl mjöl
3,5dl socker
1,5tsk bikarbonat
3/4tsk bakpulver
2tsk vaniljsocker
1nypa salt
2st ägg
1,5dl varmvatten
1,5dl mjölk
1/4tsk vinäger
3msk olja
Sätt ugnen på 180grader.
Sikta alla torra ingredienser i en skål. Tillsätt äggen och alla övriga blöta ingredienser. Vispa lätt tills allt är väl blandat. Fyll i 50% av formarna och grädda i ca 15-20min tills de är torra i mitten. Låt svalna!
(fyll dem gärna med Toblerone fluff & toppa med Hallonfrosting) MUMMS!
Kommentarer
Disa
Hej!Vilken vinäger ska man använda i cupcakes?Tänkte göra chokladmuffins med nougatfyllning och hasselnötsfrosting,tror du det blir bra?
Trackback