Recept Gräddtoppar/bullar
Ingredienser:
4.5 dl Socker
0.75 dl Florsocker
1st äggvita
1,5 dl kallt vatten
1.5 msk gelatinpulver
1.5 dl kokhett vatten
400g Choklad (minst)
1 pkt AnthonBergs mintchokladkaka
1 pkt AnthonBergs Jordgubb & Apelsin chokladkaka
riven citronskal från 1 citron
Valfri pasta färg
Rör ut gelatin pulvret i de kokheta vattnet, Blanda med alla andra ingredienser i en bunke. Vispa i ca 30min (bakmaskin underlättar;)) Tryck ut cirklar av smörgåsrånen i valfri storlek. Dela smeten i 3 delar.
1 del Färgade jag bara med violet pastafärg från wilton.
1 del rev jag ner AnthonBergs mint chokladkaka i.
1 del Rev jag ned AnthonBergs Jordgubb & Apelsin chokladkaka och blandade sedan ner citronskalet plus gul pasta färg.
Spritsa sedan ut lagom mycket smet på varje rånrundel. Låt sedan stå svalt i minst 4 timmar.
Smällt sedan chokladen över ett vattenbad och doppa sedan gräddtopparna i.
Vilka göra helt "naturella" Gräddbullar ta bort den rivna chokladen och citronen:)
Smaka och njut:D
Se resultat!
4.5 dl Socker
0.75 dl Florsocker
1st äggvita
1,5 dl kallt vatten
1.5 msk gelatinpulver
1.5 dl kokhett vatten
400g Choklad (minst)
1 pkt AnthonBergs mintchokladkaka
1 pkt AnthonBergs Jordgubb & Apelsin chokladkaka
riven citronskal från 1 citron
Valfri pasta färg
Rör ut gelatin pulvret i de kokheta vattnet, Blanda med alla andra ingredienser i en bunke. Vispa i ca 30min (bakmaskin underlättar;)) Tryck ut cirklar av smörgåsrånen i valfri storlek. Dela smeten i 3 delar.
1 del Färgade jag bara med violet pastafärg från wilton.
1 del rev jag ner AnthonBergs mint chokladkaka i.
1 del Rev jag ned AnthonBergs Jordgubb & Apelsin chokladkaka och blandade sedan ner citronskalet plus gul pasta färg.
Spritsa sedan ut lagom mycket smet på varje rånrundel. Låt sedan stå svalt i minst 4 timmar.
Smällt sedan chokladen över ett vattenbad och doppa sedan gräddtopparna i.
Vilka göra helt "naturella" Gräddbullar ta bort den rivna chokladen och citronen:)
Smaka och njut:D
Se resultat!
Kommentarer
Lina
Hej, hur många bullar blir det ca? :)
Trackback