20 sekunders kristyr!

Denna kristyren är perfekt att använda då du skall göra kakor i sista sekunden eller bara känner dig lite lat=) Eller skall göra många enklare kakor med kankse 1-2 färger.
Men 20 sekunder menas inte att det är 20sekunder PRICK, utan 19,4 funkar oxå;) men principen är 20sekunder.
Du skall alltså späda Royal Icing med vatten ( använd en blommspruta ) till den är så pass tjock/tunn att du skall kunna dra en spatel igenom och det skall ta ca 20sekunder innan de har flytigt ihop helt och inget syns!
När du använder denna kristyr på kakor behöver du alltså inte göra outliners utan du kan täcka hela kakan med denna då den är tjockare än flood icingen!
Här ser ni vad jag menar ( denna är tagen från youtube ).
För att få mer struktur på kakorna kan du dela upp kakan i sektioner fast det är samma färg tex en morot där man kör "varannan" sektion och låter kristyren torka upp lite mellan, på så vis får man en mer levande kaka ( se min fina målade bild, skall knäppa kort nästa gång och ersätta dessa )
Låt nu torka helt  6-8h.

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!