Vit Choklad smörkräm!

Denna är toppen att täcka tårtor med tycker jag, inte så söt och lätt arbetad!
100g smör
100g Philadelfia ost
100 smör
Lite vaniljsocker eller extract
Låt smöret bli rumsvarm.
Smällt chokladen över vatten bad och låt svalna, vispa sedan ihop allt och det är redo att använda.
Kan med fördel göras någon dag innan och förvaras i kylen, man får bara vispa upp "fluffet" igen innan man använder den!
vill du använda dem på cupcakes så tillsätt florsocker till önskad koncistens!

Kommentarer
Therese

men då ska jag prova det nästa gång. hittade en smörkräm på johannas tårtor som skulle vara lättarbetad men hela min tårta gick sönder :( fastnade lixom i krämen. vet inte om det var botten det var fel på eller... men det lät ju gott med vit choklad i oxå :)

2012-03-16 21:05:09
URL: http://theresesilen.blogg.se/
Bullermamman

Tänkte göra denna frosting :)
Men undrar, hur mycket vit choklad ska man ha i? Ser inte att det står någonstans. Och ska man ha i 100 gram smör två gånger som det står?
Kram

2013-07-25 01:20:50
URL: http://bullermamman.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!