Sötsak för många!

Hitta denna lite roliga film och ganksa spännande tanke på hur god den är efter man ätit upp 40% av den;P Tror att man lessnat ganksa mycket!Dock ingen nyhet då redan när jag var liten fanns det att köpa jätte gele råttor på JAM JAM. Och det finns ju även jätte Lollipops att köpa! Men skoj ändå=)

Kommentarer
Linda

Hej! Ja, jag brukar nästan alltid göra tårtorna kvällen innan de ska lämnas. Jag spacklar med smörkräm och har då aldrig varit med om att SPn smält. Av den anledningen vågar jag inte spackla med grädde tex, men jag vet folk som säger att det går om man "fodrar" med lite smör på SP-täcket eller om man använder vissa märken av SP (jag gör all min själv) men jag har inte experimenterat tillräckligt med detta för att våga göra så med något någon annan ska ha än. Hoppas mitt svar kunde vara till någon liten hjälp iaf!

2010-03-23 01:21:09
URL: http://minervacakes.blogg.se/
Linda

Jag svarar mer än gärna, bara roligt med fler som bakar!

Jag brukar ställa dem i "tårtkupor". Har sånna från tupperware och ibland direkt i tårtkartonger. Har dock en egen kyl för tårtorna för att de inte ska ta smak av annat över natten och så har jag inte riktigt lika kallt som i "vanliga" kylen, för att inte riskera att förstöra något, men jag tror absolut inte att det ska vara några problem så länge du täcker dem ordentligt! Lycka till!!

2010-03-23 01:33:19
URL: http://minervacakes.blogg.se/
emma

Tack :) Hon heter Ebba och är en sharpei :) Världens sötaste personlighet :) :p

Skain o kika på tävlingen nu =)

2010-03-23 07:36:15
URL: http://petersson84.blogg.se/
anonymwannabe

haha, den där har jag sett förut :D

2010-03-25 18:22:48
URL: http://tthisisourlife.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!