Glutenfri Tårtbotten!
Detta är en super enkel tårtbotten, där jag byter ut mjölet mot gluten fri mix från semper. Smakar underbart.
Ingredienser:
4ägg
2dl socker
1dl Semper glutenfri mix
1dl potatis mjöl
1tsk bakpulver
Vispa ägg och socker vitt och pösigt, Blanda mjölet, mixen och bakpulvret och vänd sedan försiktigt ner i äggblandningen. (du kan även ha i lite vaniljsocker om du vill). Smörj formen och "bröa" den med kokos. Häll i smeten och grädda i 175grader i ca 40min.
Låt svalna lite innan du skälper upp kakan!
För en "vanligt" enkel fluffig tårtbotten ha 1dl vetemjöl ist för mixen!
Ingredienser:
4ägg
2dl socker
1dl Semper glutenfri mix
1dl potatis mjöl
1tsk bakpulver
Vispa ägg och socker vitt och pösigt, Blanda mjölet, mixen och bakpulvret och vänd sedan försiktigt ner i äggblandningen. (du kan även ha i lite vaniljsocker om du vill). Smörj formen och "bröa" den med kokos. Häll i smeten och grädda i 175grader i ca 40min.
Låt svalna lite innan du skälper upp kakan!
För en "vanligt" enkel fluffig tårtbotten ha 1dl vetemjöl ist för mixen!
Kommentarer
simone
Tjo schönheten ;D Gör du för skoj på förmiddagen? Jag pillar med en ny inspirations"blogg" :)
Trackback