Tips & Tricks




Om du skall göra tryfflar eller andra sötsaker doppade i choklad och vill undvika fula märken på dom då det är helt ny "doppade", Ta en tandpetare och stick i undersidan, doppa dem sedan i choklad och ta sedan en sax som du sedan lyfter av tryffeln från tandpetaren och sedan försiktig lägger på torkning. Inga fula märken och mindre kladd!! 

 


Kommentarer
Katarina

bra tips! :) Kunde inte kommentera på det nya inlägget(?).. men väldigt smart att kunna göra något gott med en gammal sockerkaka! :) Fina var dom också! :)

2010-05-17 09:00:29
URL: http://katarinasegen.blogg.se/
Sara

Detta tips ska jag komma ihåg! Jag tycker att det alltid blivit så fult när jag doppat i choklad men nu vet jag vad jag ska göra nästa gång för att få dom så otroligt fina!

2010-05-17 11:29:13
URL: http://hrligt.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!