Socker Pasta!

Jag hittade en ny sort SP Någon som jobbat med denna? Finns ju sjukt många sorter, vilken är din SP favorit?


Kommentarer
Erika - Bakglädje

Jag har också sett den där SP:n, men jag har inte testat den. Hittills har jag bara använt hemmagjord SP och det funkar väldigt bra. Den är mjuk och följsam. Men jag har som sagt inget att jämföra med eftersom jag inte använt köpt SP någon gång.

2010-08-10 22:20:14
URL: http://bakgladje.blogspot.com
Sarah

Jag har testat hemmagjord, Bakels och Ballinas. Av dem föredrar jag nog Ballinas pga smaken och att man inte behöver fodra den. Hemmagjord funkade också bra. Nu har jag en fondant hemma från strössel och annat som jag ska testa när tid finns, kika in på min blogg så får ni veta hur den funkar.Läste i nåns blogg att den här "nya" SP:n var jättebra...

2010-08-12 08:53:36
URL: http://sarahbakar.bloggspot.com
Aneli

2010-08-12 11:01:42
Angelica

Jag har testat den! Fick en provbit av Gunilla på tårtkonst! DEN ÄR UNDERBAR!!! :)

2010-08-12 11:02:23
URL: http://angelicascupcakes.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!